Eer onze oorlogsveteranen met een onvergetelijke ervaring!

Op Memorial Day, 26 mei 2025, bieden Delta Air Lines en Stichting Connect5 JOU de kans om een once-in-a-lifetime reis naar Washington DC te winnen!

Dit is jouw kans om de helden te eren die ons land tachtig jaar geleden hebben bevrijd en om te leren van hun ervaringen. Door het aanbieden van deze unieke mogelijkheid, willen Delta Air Lines en Connect5 ervoor zorgen dat de erfenis van onze bevrijders herinnerd wordt en doorgegeven zal worden aan de toekomstige generaties.

Wat kun je winnen?

·       Retour vliegtickets naar Washington DC voor twee personen plus twee overnachtingen in Washington DC (let op: als je jonger bent dan 18 jaar, moet je reizen met een ouder/voogd);

·       Toegang tot de verschillende Memorial Day-evenementen, waaronder een privé-ontmoeting met een gedecoreerde oorlogsveteraan die 80 jaar geleden ons land heeft helpen bevrijden;

·       Een rondleiding langs de iconische monumenten van Washington DC, waaronder Arlington National Cemetery, het Vietnam Memorial, het Witte Huis, het Capitool enz.

Om mee te doen vragen we je om een korte samenvatting in het Engels te schrijven (maximaal één pagina A4) over wat vrijheid voor jou betekent, wat je zou willen zeggen tegen een veteraan die 80 jaar geleden heeft geholpen ons land te bevrijden, en hoe je als deel van de volgende generatie zou willen bijdragen aan een vreedzamere wereld. Stuur je document uiterlijk vrijdag 15 november naar inhua.stichtingconnect5@gmail.com.

Geselecteerde kandidaten worden vervolgens uitgenodigd om hun case te presenteren aan een internationale jury in de eerste helft van december. Je wordt hierin bijgestaan door een ervaren professional die je gaat helpen bij de voorbereiding van je presentatie. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een prijsuitreiking op vrijdag 20 december bij Connect5, Markt 5 in Meerssen.

We moedigen vooral jonge mensen aan om mee te doen aan deze uitdaging; jonge mensen die onze bevrijders willen bedanken en hun nalatenschap willen voortzetten door hun verhalen te horen en door te geven. Omdat de veteranen Engels spreken, is voldoende kennis van gesproken Engels noodzakelijk. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen om je aan te melden: de originaliteit van je ideeën en gedachten is leidend in het selectieproces. Als je het moeilijk vindt om een korte essay in het Engels te schrijven, dan mag je ook een korte video van ongeveer 1 minuut insturen waarin je je gedachten uitlegt. Vermeld je naam, leeftijd en contactgegevens als onderdeel van je indiening.

Veel succes en we kijken ernaar uit om van je te horen!

Dus stuur voor 15 november je stuk in om kans te maken!