Inhua Muijrers-Chen

Founder

Connect5 is gelegen op de  Markt in Meerssen in een historisch pand waarvan het oudste deel uit 1702 dateert. Connect5 is opgericht door Inhua Muijrers-Chen. Zij is opgegroeid in Brazilië en in Amerika en ondertussen bijna 20 jaar woonachtig in Meerssen samen met haar man en haar drie dochters.  Zij heeft een achtergrond in de wetenschap en het onderwijs.

Vanuit de passie om een plek te bieden waar jong en oud met elkaar kunnen verbinden, is Connect5 ingericht als een kleurrijke verbindingsplek waar de internationale achtergrond terug te vinden is in de gastvrijheid en de gerechten die er worden geserveerd. Vers en gezond met een knipoog. 

Ania Szymanska

Chef

Ania Szymanska, die een achtergrond heeft als lerares basisonderwijs, belandde in de horecawereld met haar man die een bruisend enthousiasme en passie voor koffie heeft. Met jarenlange ervaring als specialist in het maken van speciale zoetigheden en het runnen van een koffiehuis, is Ania het meest gelukkig als ze haar talent en expertise gebruikt om speciale taarten EXTRA speciaal te maken door haar creativiteit in het persoonlijk maken van decoraties. Een term die wij bij Connect5 “The Coffeehouse” “Culinary Art” noemen.